Green Card başvurusu yapanların heyecanlı bekleyişi nihayet sona erdi. ABD Green Card sonuçları açıklandı mı? Green Card sonuçları isim sorgulama ekranı açıldı mı? Başvuru yapanların merakla bekledikleri Green Card sonuçları sorgulama ekranı için haberimizi okumaya devam edin. Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) sınırları içerisinde, bir ömür boyu tüm ailenizle berabere yaşamak amacıyla Hükümet tarafından açılan göçmenlik kotası olan Green Card, Dünya genelinde milyonların hayalini kurduğu bir süreçtir. 2022 yılı için Green Card başvuruları tamamlanmıştı. BU yıl ABD'de yaşamayı hak edenler için beklenen gün bugün. Green Card başvurusu ile her yıl 50 Bin üzerinde Dünya vatandaşı , kimliği, pasaportu, vatanı, toprağı bu yöntem ile değişmektedir. ABD vatandaşlığı için atılan önemli adımlardan biri olan Green Card başvurusu için gerekli şartları yerine getirerek ilgili birimlere iletebilirsiniz. 2022 yılı Green Card başvuru sonuçları 7 Mayıs 2022 saat 19:00 'da yapılan kura çekilişi ile belirlenmiştir. Green Card Sonuçları Açıklandı mı? 2022 yılı Green Card için başvuru yapanların merakla bekledikleri kura çekilişi bugün. ABD saati ile 19:00'da gerçekleştirilecek. ABD'de yaşamayı başvurusu sonucunda kazananların isimleri kura ile belirlenmiş olacak. Peki Green Card sonuçları hangi siteden, nasıl öğrenilecek? İşte adım adım 2022 Green Card başvuru sonuçlarını öğrenme ve isim sorgulama ekranı! Resmi site... Green Card sonuçları açıklandı mı, sorgulama ekranı açıldı mı? Türkiye genelinden başvuru yapanların merak ettikleri Green Card isim sorgulama ekranı haberimizde hemen bir altta yer alan paragraftan tek tıkla gidebilirsiniz. GREEN CARD KURA SONUÇLARI SORGULAMA LİNKİ! Green Card başvurusunun sonucunu öğrenmek isteyenler için tek link hemen altta yer almaktadır. Green Card sonuçları dvprogram.state.gov sitesinden DV Lottery sisteminden sorgulanacak. Sonuçlara erişmek için adım adım şu yollar izlenecek: *** dvprogram.state.gov adresine girin. - Karşınıza çıkan ekranda Mavi renkli "Continue" linkine tıklayın. - Açılan sayfaya Confirmation numarası, Soyadı, Doğum Yılı ve doğrulama kodu yazmanızı isteyen formu doldurun. - En üstteki kutuya 16 Haneli Confirmation numarasını yazın. - Bir sonraki kutuya sadece soyadınızı büyük harflerle ve Türkçe karakter kullanmadan yazın - Üçüncü sıradaki kutuya sadece doğum yılınızı yazın. (Örnek: 1999) - Son kutuya kutunun yanındaki 5 haneli doğrulama kodunuzu yazın Kaydet "Submit" tuşuna basmanız yeterli olacaktır. Kaynak: Green Card sonuçları açıklandı Tek Tıkla öğren! Green Card çıkanların isim listesi sorgulama ekranı açıldı...